top of page

1:1 Mentoringforløb

Et personligt tilrettelagt forløb for dig, der ønsker en dybdegående terapeutisk process med adgang til støtte, sparring og samregulering imellem sessionerne. Som en del af forløbet vil jeg desuden komme med forslag til bevægelsespraksisser, skriveøvelser, læsestof mm. som kan understøtte din process og hjælpe dig med at håndtere de temaer, der fylder i dit liv.

Forløbet består af 12 sessioner af 60 - 75 mins varighed over en periode på op til 16 uger og er særligt målrettet dig, der er ønsker at arbejde med dit forhold til mad & krop, har en autoimmun lidelse, lever med angst/depression eller gennemgår en eksistentiel krise / livskrise.

 

Forløbet er også oplagt for dig, der arbejder med at integrere traumer og som ønsker at arbejde med nervesystemsregulering eller The Heroine's Journey i en 1:1 setting.

 

Forskellen på dette forløb og et forløb af enkeltstående sessioner, er, at jeg som Mentor træder ind i en mere aktiv og deltagende rolle som guide og livsvidne, hvor vi sammen arbejder med de ting, der fylder i dit liv. Du behøver med andre ord ikke længere være alene med det, der er svært - og som ofte opstår spontant og udenfor det terapeutiske rum. 

Hvorfor vælge et Mentoringforløb?

Som Mentor ser jeg det som min fornemmeste opgave, at du som Mentee føler dig set og hørt - og ligeværdig med mig. Jeg træder ind i rollen med en række professionelle uddannelser og klinisk såvel som personlig livserfaring, som du kan trække på og læne dig ind i, men som Mentor møder jeg dig først og fremmest som menneske. Et menneske, der på egen krop, psyche og sjæl har oplevet livets strabadser og været på flere rejser til den metaforiske Underverden.

 

Som Jung sagde, kan vi som terapeutiske livsvidner kun guide vores klienter så langt, som vi nu engang selv er gået i livet. Det betyder dels, at jeg er dedikeret til min egen fortsatte proces, udvikling og læring. Det betyder også, at jeg holder rum fra et erfaringsbaseret og kropsforankret sted, hvor medfølelse og omsorg står helt centralt.

 

Det er vigtigt at understrege, at det ikke betyder, at jeg kommer til at levere svarene på alle de spørgsmål, der fylder i dit liv. Som Mentor dedikerer jeg mig i stedet helhjertet til at holde rum for dig og din livssituation og stille de spørgsmål, der hjælper dig med at mærke svarene indeni dig. 

Kun du kan hele dig, men nogle gange har vi brug for en guide på livets rejse. 

de6ca330-b472-4207-8690-24f37db24434.jpeg

Every dark thing one falls into can be called an initiation.
To be initiated into a thing means to go into it. The first step is generally falling into the dark place and usually appears in a dubious or negative form — falling into something or being possessed by something. (...) You can take every psychological illness as initiation. Even the worst thing you fall into are an effort at initiation, for you are in something which belongs to you, and now you must get out of it. 

- Marie-Louise von Franz

Priser og praktisk information

Et Mentoringforløb består af 12 sessioner af 60-75 min varighed og tilrettelægges over en periode på op til16 uger afhængigt din situation. Prisen på forløbet er 11.400,- DKK og kan efter aftale betales i rater.

Studerende, enlige mødre samt kvinder, der modtager kontanthjælp eller har fået tildelt førtidspension kan booke Mentoringforløb til en reduceret pris. Kontakt mig for at høre mere om denne mulighed. 

Sessioner tilbydes pt. kun online via Zoom.

 

 

Sidder du tilbage med et spørgsmål?

Eller er du nysgerrig på at høre mere om min tilgang eller uddannelsesbaggrund?
send mig en mail så vi kan finde tid til en kort, afklarende samtale, hvor vi kan møde hinanden, og hvor jeg også kan høre lidt om dig og din livssituation.

 

bottom of page