top of page
_DSC5159.jpg

1 : 1 Mini Mentoringforløb

Et tilbud til dig, der ønsker 1:1 terapeutisk støtte som et supplement til onlineforløbet Transformér dit forhold til mad, krop & træning.

Forløbet består af 6 sessioner fordelt over de 13 uger, forløbet varer.
Du får som en del af forløbet adgang til øvelser, sparring og samregulering imellem sessionerne.

Hvad er et 1:1 Mentoringforløb?

I et 1:1 Mentoringforløb begiver vi os sammen ud på en rejse, hvor vi udforsker de temaer og problemstillinger, der gemmer sig under overfladen på dit forhold til mad, krop & træning såvel som de kropslige fornemmelser og den dybereliggende mening, der måtte opstå i løbet af sessionerne.

Forløbet kan inddrage forskellige terapeutiske, somatiske og dybdepsykologiske metoder afhængigt af dine behov og ønsker, men vil som udgangspunkt kombinere kropsfokuseret samtale, self-inquiry, øvelser,

bevægelse og psykoeducation. Vi vil sandsynligvis også tilbringe ordløse stunder sammen, hvor du i et trygt rum kan lære at lytte til og mærke det, du sanser og mærker, på et kropsligt plan.

 

Det er også muligt at arbejde med dit nervesystem og de nervesystems-tendenser, der påvirker dit forhold til mad, krop & træning, ligesom vi kan arbejde med styrkelsen af din krop som en container for dit liv og transformationsproces.

 

Jeg har desuden stor erfaring med at arbejde med traumer og de mange måder, som traumer former vores psyke, præger vores nervesystem og ofte også begrænser os i vores relationer. I sin dybeste form ser jeg traumer som en spiritual injury, der har medført, at vi har afkoblet os fra vores dybere Selv og den umiddelbare oplevelse af at være et helt menneske. 

Det er særligt i denne sammenhæng, at jeg har fundet det meningsfuldt at inddrage dybdepsykologiske aspekter (Jungiansk teori) og arbejde med historiefortællinger, arketyper og symbolik som et redskab, der kan bringe os i kontakt med nogle af de aspekter af os selv, som vi - måske helt uden at vide det - har mistet forbindelse til.


Min tilgang til Mentoring er læringsbaseret og fokuserer på at udvide vores kapacitet til at tage det gode i livet ind, samtidig med at vi søger at hele, un-shame og skabe mening ud af det, der er svært. At skabe samklang mellem krop, psyke og en dybere form for Selv har ligeledes en høj prioritet fra mit terapeutiske ståsted.

Jeg vil som en del af forløbet komme med forslag til bevægelsespraksisser, skriveøvelser, læsestof mm., der er relevant for dig, ligesom du får adgang til støtte, sparring og samregulering imellem sessionerne via WhatsApp. Forløbet giver dig således mulighed for at få hjælp og støtte i livssituationer, der opstår spontant og udenfor det afgrænsede, terapeutiske rum. 

Priser og praktisk info

Et Mini Mentoringforløb består af 6 sessioner af 60 - 75 min varighed 
fordelt over de 13 uger, onlineforløbet varer.

Som en del af forløbet får du forslag til bevægelsespraksisser, skriveøvelser, læsestof mm.

 
Du får også adgang til 1:1 støtte, sparring og samregulering imellem sessionerne via WhatsApp.

Prisen på forløbet er 4.200,- DKK.

Beløbet kan efter aftale betales i rater.

Det vil efter forløbets afslutning være muligt at booke enkeltvise sessioner.

1:1 Mini Mentoringforløb tilbydes som udgangspunkt online, men kan efter aftale også foregå fysisk i Højbjerg v/ Aarhus.

Et Mini Mentoringforløb starter altid med en gratis forsamtale, så vi kan møde hinanden og afklare om jeg kan hjælpe dig. Forsamtalen foregår altid online.

"Mit Mentoringforløb med Mathilde, har været helt utroligt udviklende for mig. Jeg har lært at lytte til mit nervesystem på en ny måde. Jeg er blevet mere opmærksom på min krops signaler, og på at give mere omsorg til mig selv. Mathilde er virkelig god til at stille de helt rigtige spørgsmål som sætter refleksioner i gang, og ligesom ”tvinger” mig selv til at mærke, hvordan min krop og mit nervesystem har det. Tak Mathilde, for at give mig konkrete redskaber og for at gøre mig mere bevidst om mine egne evner til at selvregulere. Jeg vil helt sikkert vende tilbage."
_DSC5170.jpg

Hvad er en Mentor?

Begrebet mentor stammer fra det gamle Grækenland og er historisk blevet beskrevet som en person, der guider, støtter og lærer livsfærdigheder fra sig til en mentee. En mentor kan desuden fungere som en katalysator for forandring ved at udfordre mentee'ens perceptioner, overbevisninger og værdier.

 

Relationen mellem en mentee og mentor er forankret i tillid og respekt og mentoren vil, foruden sin faglige viden og praktiske erfaring, også dele aspekter af sin personlige livserfaring som et element af den guiding og støtte, menteen modtager. 

I min rolle som mentor har jeg fokus på at skabe tryghed i relationen og holde et rum, hvor du oplever, at der er plads til alt det, du kommer med.


Dette er i tråd med forskningen på området, der viser, at relationen imellem en terapeut og klient - i denne sammenhæng mentor og mentee - er et vigtigere parameter for et succesfuldt terapeutisk forløb, end den terapeutiske tilgang eller metode, der anvendes. Relationen mellem mentor og mentee kaldes i fagsprog for den terapeutiske alliance​, og har man en stærk alliance funderet i tryghed og tillid, har man samtidig det bedste udgangspunkt for at arbejde med relationelle problematikker, grænsesætning, projektioner og traumer.

 

Det er i øvrigt derfor, at et 1:1​ Mentoringforløb altid starter med en gratis forsamtale, så du kan møde mig og mærke, om jeg er en person, du umiddelbart føler dig tryg ved - og som du over tid kan se dig selv have tillid til. Som min underviser Jane Clapp siger, er det desuden et godt udgangspunkt for den relationelle alliance, at vi kan lide at tilbringe tid sammen med den person, vi arbejder terapeutisk med. Disse markører kan med fordel være din rettesnor, uanset hvem eller hvilken type behandler,
du vælger at arbejde med. 

En gratis forsamtale
er din mulighed for at møde mig og afklare, om jeg kan hjælpe dig. Hvis det viser sig, at jeg ikke er det rette match for dig, vil jeg altid forsøge at guide dig videre, så du kan få den hjælp, du har brug for.
Hvad forventer jeg
af dig som Mentee?

Et forløb som dette er en investering i dig selv, dit liv og dit helbred, og er tiltænkt kvinder, der ønsker en dybdegående terapeutisk process

- og som er villige til at committe sig til den process. ​


Som Mentor har jeg derfor en forventning om, at du udover vores 1:1 sessioner afsætter en time dagligt til at gøre noget, der nærer dig og/eller understøtter din proces og de temaer, vi arbejder med. 

Hvad kan du forvente
af mig som Mentor?

Som mentor ser jeg det som min fornemmeste opgave, at du som mentee føler dig set og hørt, og oplever dig selv som værende ligeværdig med mig.

 

Jeg træder ind i rollen med en række professionelle uddannelser og klinisk såvel som personlig livserfaring, som du kan trække på og læne dig ind i, men som mentor møder jeg dig først og fremmest som menneske.
Et menneske, der på egen krop, psyke og sjæl har oplevet livets strabadser.

 

Som Jung engang sagde, kan vi som terapeutiske livsvidner kun guide vores klienter så langt, som vi nu engang selv er gået i livet. Det betyder dels, at jeg holder rum fra et erfaringsbaseret og kropsforankret sted, hvor medfølelse og omsorg står helt centralt. Det betyder også, at jeg er dedikeret til min egen fortsatte proces, udvikling og læring. 

 

Det er vigtigt at understrege, at det ikke betyder, at jeg kommer til at levere svarene på de spørgsmål, der fylder i dit liv. Som mentor dedikerer jeg mig helhjertet til at holde rum for dig og din livssituation, og formulere de spørgsmål, der kan hjælpe dig med at mærke svarene indeni dig. Kun du kan hele dig, men nogle gange hjælper det med en guide på livets vej.


Jeg kan naturligvis hverken garantere eller love, at du opnår den forandring, du ønsker i løbet af et Mentoringforløb. Det, jeg kan love, er, at jeg i min rolle som mentor er ligeså committet til din proces, som du er. Jo mere du åbner op og tør dele dig selv, jo mere kan jeg møde dig lige dér, hvor du har mest brug for at blive set og hørt.

Mange oplever desuden, at det tager tid at integrere samtalerne og pludselig, måneder senere, at helingen og forandringen indfinder sig - nogle gange spontant. Det er helt normalt og ikke mindst i overensstemmelse med, hvordan vores psyke og nervesystem fungerer. Heling er hverken linært eller rationelt, men foregår i sit eget tempo.

"Every dark thing one falls into can be called an initiation.To be initiated into a thing means to go into it(...)You can take every psychological illness as initiation. Even the worst thing you fall into are an effort at initiation, for you are in something which belongs to you, and now you must get out of it."

- Marie-Louise von Franz
bottom of page