top of page

Transformér dit forhold til
mad, krop & træning

En 13-ugers transformationsgruppe der guider dig 'bagom' dit forhold til mad, krop & træning og gen-forbinder dig med din indre styrker, skaberkraft og stemme. Målet er, at du kan begynde at skabe et liv, som du føler, at du hører hjemme i

Er du træt af at slå dig selv i hovedet over din adfærd? Klar til at kigge 'bagom' dine mønstre og forstå, hvad adfærden gør 'for' dig? Klar til have medfølelse for dig selv i stedet for at bebrejde dig selv?​
 

Ønsker du ikke længere at leve dit liv baseret på en fortælling om, at der er noget galt med dig, eller at du ikke er god nok? Vil du slippe ud af fortællingen om, at dit adfærd er drevet af perfektionisme og kontrol - og måske endda psykisk sygdom?

 

Vil du have kropsforankrede øvelser og praksisser til at hjælpe dig med at udvide din kapacitet og regulere dit nervesystem, så du ikke længere har brug for de coping strategier, der involverer mad og træning?

 

Er du klar til at skrive en ny fortælling om dig selv og din rolle i livet? Klar til at tage det første skridt i retningen af et liv, som du føler, at du hører hjemme i?

Mit største ønske for dig, er, at du skal vide, at der ikke er noget galt med dig - og at det er muligt at transformere din adfærd

Mit navn er Mathilde, og jeg har brugt de seneste 12 år af mit liv på at studere og undersøge det fænomen, vi i daglige tale kalder spiseforstyrrelser. Først som journalist og researcher og siden 2019 også som terapeut, mentor & gruppe-facilitator. 

 

Min nysgerrighed på at forstå problemstillinger relateret til mad, krop & træning har dybe rødder i min egen fortælling. En fortælling, der både involverer restriktiv spisning, opkastninger, over-spisning, over-træning og et ekstremt fokus på at spise 'sundt' og 'rent'. Man kan med andre ord roligt sige, at jeg har levet et liv med et komplekst forhold til mad og krop.

 

Som 24-årig fik jeg at vide, at jeg ikke skulle forvente nogensinde at blive rask, og satte jeg mig for at bruge mine journalistiske egenskaber til at finde en anden vej.

 

Jeg kastede mig over internationale studier i sammenhængen mellem krop og sind, og i løbet af kort tid havde jeg sammensat min egen recovery-plan baseret på den nyeste viden. Som jeg implementerede de forskellige tiltag, oplevede jeg til min egen store overraskelse at få det bedre. ​Og netop fordi jeg fik det bedre - i modsætning til, hvad lægerne havde sagt var muligt - begyndte jeg at interessere mig for de fortællinger og diskurser, der præger den måde vi taler om spiseforstyrrelser  såvel som de piger og kvinder, der kæmper med denne type problemstillinger. 

 

Som min research fordybede sig fandt jeg tråde af ny viden og gammel visdom såvel som indsigt i de historiske og samfundsrelaterede mekanismer, der tilsammen udgør en helt anden fortælling om, hvad spiseforstyrrelser er, og hvorfor det særligt er sensitive piger og kvinder, der udvikler denne type coping strategier.

De seneste fem år af mit liv har jeg brugt på at videreuddanne mig ved en række internationale eksperter i hhv. traumeinformeret terapi, nervesystemsregulering, dybdepsykologisk behandling af spiseforstyrrelser - altsammen med henblik på at kunne dele min viden om og perspektiver på spiseforstyrrelser med integritet og samtidig gøre en forskel for andre piger og kvinder.

 

Denne 13-ugers transformationsgruppe kombinerer således min journalistiske research, terapeutiske uddannelser og 1:1 arbejde med piger og kvinder med mine egne personlige oplevelser. Intentionen bag forløbet har været at skabe det terapeutiske tilbud, jeg ville ønske, at jeg havde fået, da jeg første gang rakte ud efter hjælp som ganske ung. 

 

Ræk endelig ud, hvis du har spørgsmål til forløbet,
min fortælling eller til min tilgang. 

Mange hilsener, 

Mathilde

18021062570131762.jpg

MØD DIN UNDERVISER​

 

Jeg er trænet og uddannet i traumeinformeret og compassion-fokuseret psykoterapi ved Dr. Gabor Maté og har bl.a. videreuddannet mig i dybdepsykologisk behandling af spiseforstyrrelser og nervesystemsteori for kvinder. Du finder en udførlig liste over mine uddannelser og certificeringer her.

 

Jeg er specialiseret i at hjælpe piger og kvinder med at komme bagom symptomer, integrere traumer og overkomme svære livsovergange, og har stor viden om og terapeutisk erfaring med sygdomme og lidelser, der oftest rammer piger og kvinder.

 

Min tilgang er læringsbaseret og fokuserer på at udvide vores kapacitet til at tage det gode i livet ind, samtidig med at vi søger at hele, un-shame og skabe mening ud af det, der er svært. At skabe samklang mellem krop, psyke og en dybere form for selv har ligeledes en høj prioritet fra mit terapeutiske ståsted.

Jeg har arbejdet med klienter siden 2019 og har grundet mine internationale uddannelser haft æren af at arbejde med mennesker fra vidt forskellige nationaliteter og baggrunde. Det har udvidet min horisont og givet mig en bredere forståelse for de underliggende mekanismer, bias og fortællinger, der påvirker vores helbred som piger og kvinder. 

Du kan læse mere om mig og min baggrund her. 

et ny fortælling om mad, krop & træning 
starter her

Denne transformationsgruppe er for dig, der er klar til at give slip på de historier, du er blevet fortalt om spiseforstyrrelser, kropsskam og træningsafhængighed, og som er åben overfor den mulighed, at der anden fortælling omkring problemstillinger relateret til mad, krop og træning end den fortælling, du er blevet fortalt indtil nu. 

Den nye fortælling har rødder i følgende principper:


 Der er ikke noget galt med dig

Fra et traumeinformeret perspektiv søger vi altid at forstå de bagvedliggende årsager til vores adfærd og vi beskæftiger os derfor ikke med diagnoser, men interesserer os for den underliggende proces, der foregår indeni et menneske. Når det kommer til vaner og/eller adfærd søger vi derfor at forstå, hvad en adfærd gør FOR os. Hvilken funktion har adfærden i vores liv? Hvad giver det os? Vaner, der er hvad vi mennesker siger eller gør som hverken vaner, copings strategier eller afhængigheder som en sygdom eller et tegn på dårlige valg. Vi t



Det er muligt at transformere din adfærd

 

Så snart du har afdækket, hvad coping strategien gør for dig har du nøglen til at transformere din adfærd. 



Din adfærd omkring mad, krop & træning handler hverken om mad, krop eller træning

Jo længere tid vi fokuserer på maden, på kroppen og på træningen, jo længere tid distraherer du dig selv 

 

Du kan vælge at se din situation som en mulighed for at udvide din horisont og lære nye livsfærdigheder
- som menneske og som kvinde

I overensstemmelse med jung quote on outgrowing
 

Transformationsgruppen kombinerer traumeinformeret og compassion-fokuseret psykoterapi med nervesystemsteori, dybdepsykologi og storytelling og er baseret på  mine uddannelser ved Dr. Gabor Maté,
Dr. Anita Johnston, Kimberly Ann Johnson & Jane Clapp samt som 12 års journalistisk research i problemstillinger relateret til mad, krop & træning.

Min største forudsætning for at facilitere denne transformationsgruppe er dog min personlige erfaring med at have lidt af et komplekst forhold til mad, krop & træning - såvel som min erfaring med at holde rum for andre piger, kvinder, terapeutiske kollegaer og deres transformationproces.

​​​​​​​​​​​
 

Forløbet kombinerer undervisning, gruppesamtale og kropsforankrede praksisser med skriveøvelser, self-inquiry, dybdegående workshops og
1:1 sessioner

 

 

Du får hjælp til at:

 

Skabe bevidsthed om, hvad din adfærd omkring mad, krop & træning gør for dig, og hvilken funktion det har i dit liv.

Lære at holde rum for de dybereliggende følelser og livsproblematikker, der gemmer sig nedenunder adfærden.

Identificere alt det, der allerede fungerer i dit liv, som du er god til og som giver dit liv mening. 

Udvikle medfølelse for dig selv og de coping startegier, du har udviklet igennem livet.

Stabilisere dit nervesystem og arbejde med kroppen som en container for din transformationproces.

Se din sensitivitet som en styrke og gave.

Indføring i dybdepsykologiske temaer og strukturelle problemstillinger, der er medvirkede årsager til at så mange piger og kvinder kæmper med deres forhold til mad, krop & træning.

Arbejde med arketyper, komplekser og din livsfortælling 
som din egen mytologi.

Begynde at skabe et liv, som du føler, at du hører hjemme i.

Du får desuden:

 

Undervisning i kropsforankrede praksisser som Somatisk Bevægelse, Yin Yoga, Embodiment Meditation & Somatisk Grænsesætning.

Deltagelse i workshops om Det Undertrykte Feminine, Feminin Spiritualitet & Den Metaforiske Underverden.

5 x 1:1 sessioner af 60 - 75 mins varighed

 

13-ugers forløb har vi derfor fokus på at komme bagom adfærden og undersøge, hvad adfærden gør for os. Hvilken funktion har det i vores liv? Hvad er rigtigt ved det? 

 

 

 

der kombinerer undervisning, gruppesamtale, og self-inquiry med skriveøvelser, kropsforankrede praksisser og dybdegående workshops.

 

Forløbet vil hjælpe dig med at skabe bevidsthed omkring og holde rum for de dybereliggende følelser og livstemaer, der gemmer sig nedenunder dit forhold til mad, krop & træning - og som er med til at fastholde adfærden.

 

Vi har samtidig fokus på at identificere alt det, der allerede fungerer i dit liv, og som giver dig glæde og skaber mening i din hverdag. Det er nemlig kun ved at lære at tage det gode i livet ind, at vi kan skabe varig forandring.

 

Målet med transformationsgruppen er, at du i løbet af vores tid sammen får identificeret rod-årsagen til din adfærd og forstår hvilken funktion mad, krop har i dit liv.  og lærer og udvikler de livsfærdigheder, der ikke alene hjælper dig med at addressere rod-årsagen til dit forhold til mad & krop, men som samtidig gen-forbinder dig med dine indre styrker, skaberkraft og stemme og så du kan begynde at skabe et liv, som du føler, at du hører hjemme i.

​​

Målet med denne transformationsgruppe er derfor - som det første - at skabe bevidsthed omkring din adfærd og undersøge, hvilken funktion dine mønstre har - og hvad de gør for dig i din hverdag.

 

Som vi afdækker rod-årsagen til din adfærd, får vi samtidig indsigt i, hvilke livsfærdigheder du har brug for at udvikle og lære for at nære og passe på dig selv, så du kan tackle og rumme livet med dets mange facetter - uden at bruge mad og træning. 

En vej, der handler om at komme ‘bagom’ din adfærd omkring mad & krop og se det som en måde din krop og dit nervesystem har forsøgt at regulere dig på, forsøgt at orientere dig i retning mod indre tryghed og ro.

 

En vej, der handler om at blive nysgerrig på, hvad din adfærd omkring mad & krop gør FOR dig; Hvad forsøger adfærden at hjælpe dig med? Hvordan har den hjulpet dig med at overkomme eller cope med noget, som du ellers ikke vidste, hvordan du skulle håndtere?

 

En vej, der handler om at finde medfølelse for dig selv og din adfærd - i stedet for at dæmonisere din adfærd eller betragte den som en destruktiv del af dig selv - måske ligefrem en fjende - der er ude på at skade dig eller ødelægge dit liv.  


En vej, der handler om at lære at lytte til denne del af dig selv med tillid til, at netop denne del af dig gemmer på en vigtig fortælling. En fortælling, der rummer både visdom og meningsfuldhed, og som kan guide dig i rentingen af et andet forhold til mad & krop - og til dig Selv på et dybere plan.


 

Oversigt over modulerne

Introduktions Workshop: 

Velkommen & orientering

Vi starter gruppeforløbet med en 3-timers introduktionsworkshop, hvor vi lærer hinanden at kende og skaber overblik over den rejse, der venter forude. Vi sætter intentioner for vores tid sammen og lærer om de fem former for compassion.

 

Modul 1: 

Transformering kan kun ske, når vi lærer at tage det gode ind

I modsætningen til hvad mange af os har lært, så skaber vi ikke nødvendigvis forandring ved at fokusere på alt det vi ville ønske var anderledes. Mange af os har svært ved at tage det gode i livet ind, og før vi lærer at får øje på det, der allerede fungerer og som vi er gode til, har vi ikke noget at læne os ind i, når livet ikke går, som vi havde planlagt det. Du får hjælp til at udvide din kapacitet til at være med 'det gode' og holde modsætninger.

 

Modul 2:

Hvad gør maden og træningen for dig?


Vi kigger bagved vores adfærd omkring mad, krop og træning fra et traumeinformeret perspektiv og undersøger, hvilken funktion maden og træningen har i vores liv. Hvad gør det for os? Hvorfor har vi udviklet denne coping strategi, og hvor langt går den tilbage i vores liv? Du bliver introduceret til en Food & Feelings Journal, som vi kommer til at arbejde med igennem forløbet.

 

 

Weekend Workshop:

Introduktion til Kvinders Nervesystem
 

En 3-timers workshop, hvor du bliver introduceret til kvinders nervesystem og får hjælp til at kortlægge dit nervesystem.
Læs mere here​

​​

​​

​Modul 3:
Når vi selv-regulerer med mad & træning

Vi arbejder videre med nervesystemsteori og kapacitetsniveau og kigger på, hvordan mad & træning kan være en måde, vi ubevidst søger at op- og nedregulere vores nervesystem. Vi undersøger, hvordan vi kan stabilisere vores system, før vi spiser/træner og hvordan vi kan bruge netop mad og træning til at stabilisere vores system og udvide vores kapacitet.

​​

Modul 4:
Mad som metaforer

 

Vi dykker ned i mad som en metafor og undersøger, hvad den mad vi spiser eller undgår, symboliserer. Hvilke historier gemmer der sig nedenunder overfladen på vores mad, og hvad fortæller de historier om os, og det vi længes efter? Hvordan kan vi bruge denne viden til at transformere vores forhold til mad - og til os selv?

​​

Modul 5:
Sensitivitet som en styrke og gave

Vi kigger på sammenhængen mellem følelsesmæssig sensitivitet og problemstillinger relateret til mad & krop. Hvorfor er der denne sammenhæng? Og hvordan har de historier vi er blevet fortalt om sensitivitet, påvirket og præget os igennem livet?  Hvordan kan vi vende vores sensitivitet til en styrke og gave i en verden, der ikke anerkender vores unikke egenskaber?

 

Weekend Workshop:
Somatisk Grænsesætning

​​

​​

​​

​Modul 6:

Det undertrykte feminine

I dag kigger vi nærmere på hhv. det arketypiske feminine og maskuline såvel som de værdier og principper de hver især repræsenterer. Vi dykker ned i fortællingen om det undertrykte feminine og vi undersøger, hvordan undertrykkelsen af de feminine kvaliteter og objektiseringen af kvindekroppen har påvirket dig og dine overbevisninger omkring dig selv og din krops.

Modul 7:

Re-orientering

Vi er nu halvvejs i gruppeforløbet, hvilket er et oplagt tidspunkt at stoppe op re-orientere os. Hvor er du i din process? Hvad er din største sejr og læring indtil videre? Hvor har du brug for mere støtte og hjælp? Hvilke intentioner satte du for dig selv, da forløbet startede? Hvad ønsker du for dig selv for resten af forløbet? Der er tid til Q&A og repetition.

Modul 8:

Den Indre Tyran

 

Der er ingen større fjende for det arketypiske feminine end vores indre tyran. Men hvem er den del, der tyraniserer os? Hvor stammer den fra, og hvad repræsenterer den? Hvorfor forlanger den perfektion af os? Vi arbejder med anima og animus såvel som moder og fader komplekser fra et Jungiansk perspektiv. Du bliver også introduceret til IFS / 'parts work' og får en ny workbook.

 

 

Weekend Workshop:

Den Metaforiske Underverden

 

Når vi er fanget i Den Metaforiske Underverden er der intet af det vi gør, der har den ønskede effekt. Uanset hvor meget vi kæmper eller sætter ind - uanset hvor meget vi prøver at skabe forandring eller slippe fri - så oplever vi, at vi ender det samme sted. Igen og igen. Læs mere.

​​​​Modul 9:

Genforhandling & tilgivelse

Det er komplekst at være en krop, særligt hvis vi har et svært forhold til den form og figur, vi er født med. Men kroppen er samtidig vores mulighed for at være her; at være i live, så hvad skal vi stille op med den krop? Hvad nu, hvis kroppen slet ikke er vores fjende, men en gate-way til den forandring, vi søger? Vi gennemgår en somatisk genforhandlingsproces, der kan hjælpe os med at forløse vrede og finde tilgivelse for os selv.

​​

Modul 10:

Relationer og tilknytning

Vi arbejder med tilknytningsteori og det menneskelige behov for at være en del af en gruppe og føle, at vi hører til. Hvordan viser vores tilknytningsstrategier sig i vores liv? Er der en forbindelse mellem vores tilknytningsstrategier og vores forhold til mad, krop & træning? Du lærer om begrebet attachment vs. authenticity.

Weekend Workshop:

Feminin Spiritualitet & Transformation

​​Modul 12:

At skrive en ny livsfortælling

Vi arbejder med storytelling; eventyr, arketyper og de roller, vi har indtaget i livet. Hvilken fortælling har du været fanget i, og hvilken rolle(r) har du spillet - måske helt uden at vide det? Hvordan skal din fortælling se ud herfra? Hvad skal din fortælling om mad, krop og træning være?

Modul 13:

Når vi gen-finder os Selv

Hvad vil det sige at gen-finde os Selv? Og hvilket Selv er det, vi finder? Vi arbejder med traumer som et spirituelt sår og kigger sammen ud i fremtiden: Hvordan kan vi fastholde forbindelsen til os selv? Og hvordan tackler vi det, hvis det skulle sker, at vi mister forbindelsen til os selv igen?

​​

Afslutningsworkshop:

 

Vi kigger frem og tilbage på én og samme tid og slutter forløbet af med at ære den proces, vi har været igennem. Der vil også være tid til en afsluttende Q & A.

Gruppeforløbet består af

13 x 2 timers Online Undervisning og Gruppesamtale tirsdage kl. 19 - 21
4 x Kropsforankrede Workshops á 90 mins varighed
2 x 3 timers Online Workshops ved starten og afslutningen på forløbet
3 x 1:1 sessioner á 60-75 mins varighed 

Lukket Online Støttegruppe, Food & Feelings Journal og Self-Inquiry Workbooks

Ugentlige checkins med din studiemakker (frivilligt)

Early Bird pris 12.000,- DKK

Beløbet kan efter aftale afdrages i rater. Kontakt mig for info.

Early Bird prisen gælder til og med onsdag d. 21. august. Derefter stiger prisen til 13.500,- DKK

Jeg tilbyder tre pladser til reduceret pris til kvinder, der er økonomisk udfordret. Kontakt mig for info.

Vidste du, at piger og kvinder der har et komplekst forhold til mad & krop er nogle af de mest sensitive, empatiske og intuitive piger og kvinder, der findes? At de er kreative, visionære og følelsesmæssigt intelligente udover det sædvanlige? 

 

Nedenunder overfladen på det, der i dag betegnes som spiseforstyrrelser gemmer der sig en helt anden fortælling end den fortælling, vi normalt præsenteres for. En fortælling, der ofte starter med sensitivitet - et af de mest misforståede begreber og personlighedstræk, der eksisterer.

Koblingen mellem sensitivitet og problemstillinger relateret til mad & krop er efterhånden velrespekteret og én af de første, der registrerede denne sammenhæng er terapeut, forfatter og stifter af Ai Pono Recovery Center for Eating Disorders in Hawaii, Dr. Anita Johnston.

Hun bemærkede allerede i 1980'erne, hvordan de piger og kvinder, der fandt vej til hendes klinik for spiseforstyrrelser, var sensitive af natur (ofte helt uden at vide det), men mest af alt bemærkede hun, hvordan de havde fortolket deres sensitivitet som om, at der var noget galt med dem. En overbevisning, de ofte havde båret på siden deres barndom. 

At være sensitiv i en verden, der på ingen måde er sensitiv, er overvældende og vi kan som sensitive meget nemt få en oplevelse af, at der er noget galt med os, fordi vi opfatter livssituationer og samtaler anderledes end ikke-sensitive.
Vi opsnapper alt det usagte, hører det, der bliver sagt imellem linjerne og ser de små ting, der gør en verden til forskel.

Sensitivitet er heldigvis noget, vi kan lære at håndtere og navigere. Og gør vi det, går vores sensitivitet fra at føles som en byrde til en styrke og gave - netop fordi vi er empatiske, intuitive, visionære og følelsesmæssigt intelligente udover det sædvanelige.

'The girls and women that uproot their difficulties with food & body are the girls and women the world is waiting for.'

- Dr. Anita Johnston

En spiseforstyrrelse er et problem,
men den er ikke problemet.

- Dr. Gabor Maté
 

Forløbet kombinerer traumeinformeret og compassion-fokuseret psykoterapi med nervesystemsteori, dybdepsykologi og storytelling.

Læs mere

En spiseforstyrrelse
er et problem,
men den er ikke problemet.

- Dr. Gabor Maté
 

Fra et traumeinformeret perspektiv ser vi ikke problemstillinger relateret til mad, krop og træning som en psykisk sygdom. Vi ser det som en coping strategi vi har udviklet i et forsøg på at håndtere noget, vi ikke vidste, hvordan vi ellers skulle håndtere.

Dr. Gabor Maté, som jeg er uddannet ved, beskriver en coping startegi på følgende måde: Forstil dig, at du skal ud og vandre i de canadiske bjerge om vinteren. For at overleve er du nødt til at pakke dig godt ind med flere lag af varmt tøj. Du kan nu overleve at kulden, blæsten og sneen. Men hvis du bliver oppe i bjergene frem til foråret og sommeren, og ikke tager nogle af lagene af, så risikerer du at omkomme af hedeslag. Dén ting, der til at starte med sikrede din overlevelse risikerer nu altså at koste dig livet. 

 

I denne transformationsgruppe søger vi derfor først og fremmest at forstå, hvilken funktion det vi gør - eller ikke gør - med mad, krop og træning gør for os. Hvilken funktion har det i vores liv? Hvad forsøger vi at beskytte os fra eller undgå? 

Så snart vi har en forståelse af, hvad vores adfærd gør for os, kan vi begynde at træne og øve os i at give os den omsorg eller næring på en anden måde. Det er en proces, der kan tage tid, men som vi lærer at have medfølelse for os selv og vores livssituation oplever vi samtidig, at vi 

 

Som uddannet i traumeinformeret og compassion-fokuseret psykoterapi ved Dr. Gabor Maté er jeg uddannet til at hjælper personer med at forstå, hvad deres coping strategier gør for dem, og hvilken en af verdens førende eksperter i traumeinformeret og compassion-fokuseret terapi og er særligt kendt for sin tilgang til at arbejde med afhængigheder. Han afviser, at misbrug og afhængigheder er en sygdom og der er tale om e  som en coping strategi

En spiseforstyrrelse
er et problem,
men den er ikke problemet.

- Dr. Gabor Maté
 

Fra et traumeinformeret perspektiv ser vi ikke problemstillinger relateret til mad, krop og træning som en psykisk sygdom. Vi ser det som en coping strategi vi har udviklet i et forsøg på at håndtere noget, vi ikke vidste, hvordan vi ellers skulle håndtere.

Dr. Gabor Maté, som jeg er uddannet ved, beskriver en coping startegi på følgende måde: Forstil dig, at du skal ud og vandre i de canadiske bjerge om vinteren. For at overleve er du nødt til at pakke dig godt ind med flere lag af varmt tøj. Du kan nu overleve at kulden, blæsten og sneen. Men hvis du bliver oppe i bjergene frem til foråret og sommeren, og ikke tager nogle af lagene af, så risikerer du at omkomme af hedeslag. Dén ting, der til at starte med sikrede din overlevelse risikerer nu altså at koste dig livet. 

 

I denne transformationsgruppe søger vi derfor først og fremmest at forstå, hvilken funktion det vi gør - eller ikke gør - med mad, krop og træning gør for os. Hvilken funktion har det i vores liv? Hvad forsøger vi at beskytte os fra eller undgå? 

Så snart vi har en forståelse af, hvad vores adfærd gør for os, kan vi begynde at træne og øve os i at give os den omsorg eller næring på en anden måde. Det er en proces, der kan tage tid, men som vi lærer at have medfølelse for os selv og vores livssituation oplever vi samtidig, at vi 

 

Som uddannet i traumeinformeret og compassion-fokuseret psykoterapi ved Dr. Gabor Maté er jeg uddannet til at hjælper personer med at forstå, hvad deres coping strategier gør for dem, og hvilken en af verdens førende eksperter i traumeinformeret og compassion-fokuseret terapi og er særligt kendt for sin tilgang til at arbejde med afhængigheder. Han afviser, at misbrug og afhængigheder er en sygdom og der er tale om e  som en coping strategi

Vi skal lære at være en krop

Der er stor forskel på den intellektuelle viden, vi lærer med hovedet.

Og den viden, vi sanser og mærker på et kropsligt plan.

Kroppen er derfor helt central i forløbet her - for det er i kroppen, at forandringen for alvor sker.

For mange der kæmper med mad & krop kan kroppen føles som et farligt sted, måske ligefrem et utrygt eller overvældende sted at være. Selv var jeg afkoblet fra min krop fra halsen og ned, så jeg ved alt om, hvordan det føles at være 'fremmed'i sin egen krop.

At gen-bebo vores krop tager tid, og det er en process, der hverken kan eller må forceres.

Det tages der naturligvis højde for undervejs i forløbet her.

En af de praksisser, der virkelig kan gen-forbinde os med vores krop og samtidig tillade os at mærke os selv på et dybere plan, er Yin Yoga. 

er derfor designet til at gen-forbinde dig med din krop, så dine indsigter og erkendelser bliver lagret på celleplan.

Workshop
Velkommen & Orientering

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Modul 1
At lære at tage det gode ind

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Solhvervsritual

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

bottom of page