top of page

Min vision

Vi har brug for en ny fortælling om piger og kvinders sundhed.
En fortælling, der er forankret i traume-informerede tilgange, og som ærer kvinders krop, nervesystem og cyklus såvel som vores intuition og feminine visdom.

Alt for mange piger og kvinder lider af sygdomme og problemstillinger, som vores sundhedssystem ikke er gearet til at håndtere og behandle. Det drejer sig både om angst, depression, stress og burnout, men i særdeleshed også problemstillinger relateret til mad & krop, autoimmune lidelser, endometriose samt cyklus- og hormonrelaterede ubalancer.

Som Mentor, Underviser og Storyteller er det min vision at bidrage til nye standarder for - og fortællinger om - hvordan den lange liste af sygdomme og lidelser, der oftest rammer piger og kvinder, bliver behandlet, håndteret og talt om i Danmark.

 

Vi har mere end nogensinde før brug for en ny fortælling om piger og kvinders sundhed – en fortælling, der forbinder os til vores krop, styrke, skaberkraft og stemme, og som minder os om, hvem vi er, og hvad vores rolle i verden er.

0556ae80-ef09-4233-8628-8a1864d9deaa_edited.jpg

“Storytellers are important individuals in a culture... Without stories, we lack the cosmos that keeps us in touch with the universal reality. Without stories, we have no way to recollect ourselves, when our personal worls shatters."

- Marion Woodman

 • Relationen kommer først
  Det er efterhånden flere årtier siden, at Jung erfarende, at relationen mellem terapeut/klient (eller Mentor/ Mentee) er langt mere afgørende for en vellykket terapeutisk transformationsproces end den teknik eller terapeutisk tilgang, der anvendes. ​ At indgå i en længerevarende terapeutisk relation, hvor du føler dig set og hørt - og over tid, tryg nok til at dele dig selv og dine inderste dynamikker - kan således være en dybt helende og reparerende oplevelse. En oplevelse, der tilmed kan styrke forbindelsen og tilliden til dig Selv på et dybere plan. Med en relationel container, hvor der er plads til dig - og alt det, du kommer med - kan vi samtidig hjælpe vores system med at bearbejde og hele relationelle triggers og sår, og få en kropslig forankret oplevelse af, hvordan tryghed mærkes og registreres somatisk. Et terapeutisk rum, hvor vi føler os set og hørt og oplever, at vi kan være os selv, med alt dét, vi kommer med, kan samtidig være et rum, hvor vi kan lære at sætte grænser og udtrykke vores behov, uden samtidig at frygte at blive afvist. Nyere forskningen har senere påpeget vigtigheden af den relationelle container - nogle gange betegnet 'alliancen', hvilket er en af årsagerne til, at moderne terapeutiske tilgange - såsom traumeinformerede tilgange - også har fokus på relationen og det at skabe et tryg rum.
 • Integritet - fra et feminint perspektiv
  Skriv svar her
 • Læringsbaseret
  Skriv svar her.
 • Lighed i sundhed
  Lighed i sundhed er på alle måder en vigtig værdi for mig, og jeg mener, at alle skal have råd til at få den hjælp og støtte, de har brug for - uanset økonomiske omstændigeder. Jeg tilbyder derfor reducerede priser på alle mine tilbud til dig, der er studerende, enlig mor eller grundet livsomstændigheder modtager kontanthjælp eller førtidspension. Hvis den oplyste, reducerede pris stadig betyder, at du er økonomisk udelukket fra at kunne modtage / deltage i et af mine tilbud, er du velkommen til at sende mig en mail med et par linjer om dig selv og din livssituation samt oplysninger om det tilbud, du er interesseret i, og hvad dit råderum er. Jeg bestræber mig altid på at vende tilbage i løbet af 24 timer. Jeg er samtidig optaget af at bidrage til den bevægelse, der blandt udenlandske terapeuter og behandlere kaldes ‘Decolonizing Therapy’. Bevægelsen opfordrer til at medvirke til afviklingen af individualistiske og patologiserende, eurocentriske tilgange til sundhed og sýgdom, inklusiv de tilgange, der målrettet er blevet udelukket og historisk glemt (traditionelle tilgange såvel som det, vi i Danmark kalder ‘alternativ behandling’). Bevægelsen kræver i stedet en model for mental sundhed, der er tilgængelig for alle, og som tilbyder en vej til befrielse og fremgang - personligt såvel som på samfundsplan.
bottom of page