Transformér dit forhold til
mad, krop & træning
Et 13-ugers onlineforløb der guider dig 'bagom' dit forhold til mad, krop & træning, og indfører dig i den viden, og de redskaber du skal bruge for at transformere din adfærd - én gang for alle
Er du klar til at skabe et liv, som du føler, at du hører hjemme i?
Carl Jung er kendt for at have sagt, at de største problemer i vores liv som udgangspunt ikke kan løses, men at vi kan vælge at udgro dem
Det er problemstillinger, der kan synes umulige at løse, hele og fikse
Det gælder i høj grad problemstillinger relateret til
mad, krop & træning
Men vi kan vokse os ud af dem
Vi kan transformere dem
Det er en proces, der involverer tre faser
Der er noget, du må give slip på
Noget, du må opgive eller overgive dig til
Og noget, du må lære
Om dig selv, og livet i bredere forstand
Dernæst kommer integrationen
Af nye skills og livsegenskaber - som menneske og som kvinde
En vane, coping strategi, en nervesystems-respons eller en overbevisning
En drøm, et ideal, ønsket om at tingene var anderledes
Sorg, smerte, traumer og undertrykt vrede
Transformation kræver, at du kigger 'bagom' det du gør - eller ikke gør - med mad, krop & træning og bliver bevidst om, hvad adfærden gør for dig. Hvilken funktion har den i dit liv?
Dit nervesystem er dybt involveret i dit forhold til mad, krop & træning, og det at lære at navigere i dit nervesystem og forstå de tendenser, der præger kvinders nervesystem, er centralt for transformationsprocessen
Problemstillinger relateret til mad, krop & træning opstår i en kontekst og som en respons på livsomstændigheder. På dette forløb bliver du indviet i alt det, der gemmer sig nedenunder overfladen på denne type problemstillinger, og som ingen har fortalt dig om
Ved at gennemgå transformationens process, vil du ikke alene transformere dit forhold til mad, krop & træning. Du vil opleve, at der er meget andet godt, der følger med
Du vil lære at tage det gode i livet ind - uden at frygte for, hvornår det forsvinder igen
Du vil lære at have medfølelse for dig selv - på samme måde, som du har det for alle andre i dit liv
Din krop er en container for dit liv og alt det, du føler, sanser og mærker med kroppen kan blive den største styrke og gave i dit liv
Du lærer om det mest undertrykte aspekt af det feminine princip; Transformationens væsen, det cykliske og om feminine spiritualitet & seksualitet.
Visdommen, der blev brændt på bålet.
Det er sådan, du transformerer
dit forhold til mad, krop & træning
Processen er hverken rationel, logisk eller lineær, den er cyklisk i sin natur og vil altid se helt unik ud for os hver især
Men hvis vi kan have tillid til processen - til faserne af overgivelse, læring og integration - vil vi ret hurtigt komme i kontakt med og se den iboende intelligens, der viser sig undervejs i processen
Det mest magiske, er, at det er netop dét vi gør - eller ikke gør - med mad, krop & træning, der vil vise os vejen og guide os igennem processen.
Der gemmer sig nemlig en fortælling, et mønster, nedenunder overfladen på det, vi gør - eller ikke gør. Når vi lærer at lytte til og afkode det mønster, har vi løst mysteriet bag vores adfærd og fundet nøglen til forandring.
Og skaber et liv, som du føler,
at du hører hjemme i
Et liv, hvor du føler dig elsket og accepteret for den, du er, og kan udtrykke dig selv, bruge din stemme og oplever at kunne bringe dine største styrker og gaver i spil på en måde, der er meningsfuld for dig.
Et liv, hvor du føler dig velnæret som kvinde.
Jeg gentager:
Problemstillinger relateret til mad, krop & træning opstår i en kontekst og som en respons på livsomstændigheder. Ved at skabe et liv, som vi føler, at vi hører hjemme i - så godt som det nu er muligt i den større kontekst, vi eksisterer i - skaber vi en kontekst og et miljø, hvor denne type problemstillinger slet ikke kan gro.
Det bedste er det her:
Når vi først lærer transformationens væsen at kende, lærer vi noget, vi uden tvivl får brug for igen. Livsegenskaber, vi har brug for i alle de situationer, hvor vi går fra en livsfase til en anden; Når vi bliver mødre,
når vores cyklus ebber ud, når børnene flytter hjemmefra eller livet og forandringen pludselig sker - for det gør det før eller siden.
Når det sker - næste gang - så ved vi, hvad vi må gøre.
Vi må overgive os, lære og integrere.
Forløbet er baseret på mine uddannelser ved
Dr. Gabor Maté, Kimberly Ann Johnson,
Dr. Anita Johnston & Jane Clapp såvel som
Marion Woodmans bøger og livsværk
Jeg har desuden beskæftiget mig med og researchet i kvinders forhold til mad, krop & træning som journalist siden 2012.
Min største kompetence for at undervise dette forløb er dog, at jeg i 20 år selv levede med et komplekst forhold til mad, krop og træning.
Jeg har således indgående kendskab til den enorme smerte, frustration og magtesløshed, der følger med denne type problemstillinger.
Det får du
13 Moduler
13 ugentlige live moduler, der kombinerer undervisning,
self-inquiry, skriveøvelser og bevægelse
4 Workshops
Lær at navigere i dit nervesystem - en introduktion
Mærk dine grænser og dit indre nej
Mad & Krop som komplekser
En ny fortælling om dit forhold til mad, krop og træning
4 Praksisser
Embodiment Meditation
Somatisk Bevægelse
Sacred Rage
Yin Yoga
The girls and women that up-root their
difficulties with food & body are the
girls and women the world is waiting for
- Dr. Anita Johnston
Få overblik over Modulerne
Forløbet er baseret på mine terapeutiske uddannelser ved
Dr. Gabor Maté, Kimberly Ann Johnson, Dr. Anita Johnston & Jane Clapp såvel som Marion Woodmans bøger og livsværk.
13 Ugentlige Moduler - 4 Workshops - 4 Praksisser
Modul 1
Vi er nødt til at lære at tage det gode i livet ind
I modsætningen til hvad mange af os har lært, skaber vi ikke forandring ved at fokusere på alt det, vi ville ønske var anderledes. Mange af os har svært ved at tage det gode i livet ind, og før vi lærer at få øje på det, der allerede fungerer og som vi er gode til, har vi ikke noget at læne os ind i, når livet ikke går, som vi havde planlagt det. Du får hjælp til at udvide din kapacitet til at tage 'det gode' i livet ind og lærer om de fem former for medfølelse, som beskrevet af Dr. Gabor Maté.
Modul 3
Hvad gør maden og træningen for dig?
Vi kigger bagved vores adfærd omkring mad, krop & træning og undersøger fra en traumeinformeret perspektiv, hvad maden og træningen gør for os. Hvilken funktion har maden og/eller træningen i vores liv? Hvad forsøger vores adfærd ubevidst at hjælpe os med, give os eller fortælle os? Hvorfor har vi mon udviklet denne coping strategi, og hvor langt går den tilbage i vores liv? Er der måder, vi kan give os selv det, vi længes efter på en anden måde? Du bliver også introduceret til en Self-Inquiry Journal.
Praksis
Somatisk
Bevægelse
På denne time bliver du bragt i kontakt med dine kropslige fornemmelser og sansninger igennem bevægelse. Vi vil i løbet af timen både arbejde med langsomme og blide bevægelser, ligesom vi vil skrue op for tempoet og bevæge os med mere rytme, vildskab og shaking - altsammen til groovie vibes, der hjælper dig med at give slip på tankerne og udtrykke dig frit - med kroppen. Du lærer at lytte til din indre rytme, instinkter og dit nervesystem, mens du bevæger dig.
Workshop
Mærk dine grænser og dit indre nej
Vidste du, at dine grænser allerede bor i din krop og nervesystem, og kommunikeres af din somatiske underbevidsthed? På denne to-timers workshop bliver du guidet igennem forskellige øvelser, der bringer dig i kontakt med de indre signaler og responser, som din krop sender dig, når dine grænser bliver ignoreret eller overtrådt. Øvelserne vil lære dig at tracke dit indre ja og nej på et kropsligt plan, så du fremover kan afkode dit system og mærke dine grænser.
Modul 8
Kroppen som en container
for dit liv og din livsproces
Det er komplekst at være en krop, og det kan være særligt svært, hvis vi har et negativt forhold til vores spejl-billede og/eller den form og figur, vi er født med. Det kan føles stort set umuligt at føle os hjemme i den krop, som vi måske mest af alt ville ønske, at vi kunne blive fri for. Men hvad nu, hvis vi kan tilgå vores krop som en container, der holder rum for vores liv? En container, vi kan ære, styrke og tilgå med selve livet som formål? Du får redskaber og øvelser til at tilgå din krop fra dette nye udgangspunkt.
Kapitel 10
En ny fortælling om perfektion og kontrol
Samfundets fortællinger om perfektion og kontrol er rigide og udskammende
- særligt overfor kvinder. Fra et traume-informeret perspektiv ser vi - ligesom med alle andre former for adfærd - perfektion og kontrol som en respons på livsomstændigheder. Det er coping-strategier, vi har udviklet af en årsag.
Vi er derfor nødt til at kigge 'bagom' adfærden og sprøge, hvad perfektion giver os? Hvorfor har vi, eller havde vi engang, brug for kontrol?
Du lærer også om Marion Woodmans perspektiv på perfektion.
Modul 12
Hvad vil det sige at gen-finde dig Selv? Og hvilket Selv er det, du finder?
Gabor Maté er kendt for at sige, at det, vi finder på den anden side af recovery, er os Selv. Men hvad er det for et Selv, vi finder? Og hvordan kunne vi miste forbindelsen til det i første omgang? Du lærer om traumer som en spiritual injury og bliver introduceret til en måde at tilgå traumer, der garderer dig imod at traumer bliver den 'nye ting', du skal 'fikse', hele og lindre. Vi taler også om det mørke monster DIS og om den Metaforiske Underverden, hvor alt for mange kvinder sidder fast i dag.
Praksis
Embodiment
Meditation
Embodiment Meditation er en kropsbaseret tilgang til meditation, der lærer dig at tage det gode i livet ind ved at sanse og mærke det på et kropsligt plan. Vi vil i løbet af timen fokusere på - og pendulere imellem - forskellige kropslige fornemmelser og sansninger og lære at mærke og 'lande' det, der føles godt, i kroppen. Vi starter timen med et par minutters bevægelse for at aktivere kroppen og 'tømme hovedet' og slutter med en liggende afspænding.
Workshop
Lær at navigere i dit nervesystem - en introduktion
På denne 3-timers workshop bliver du indviet i, hvordan kvinders nervesystem fungerer såvel som de 3 tendenser, der kendetegner kvinders nervesystem og præger vores liv og helbred. Workshoppen kombinerer teoretisk undervisning og praktiske øvelser, der aktiverer forskellige dele af dit nervesystem og skaber kropsforankret bevidsthed om, hvordan netop dit system fungerer. Du får redskaber til at begynde at kortlægge dit system og viden om, hvordan du skifter fra et stadie til et andet.
Modul 5
Mad som metaforer,
måltidet som et ritual
Vi dykker ned i mad som en metafor og undersøger, hvad den mad vi craver eller undgår, symboliserer. Hvilke historier gemmer der sig nedenunder overfladen på netop disse fødevarer? Og hvad fortæller de historier om os - og det vi længes efter? Vi kigger også på måltidet som en metafor og de ritualer og stemninger, der eksisterer rundtom spisebordet. Hvordan kan vi bruge denne viden til at transformere vores forhold til mad - og til os selv?
Modul 7
Hvad attachment kan lære dig om dit forhold til mad
Vi arbejder med tilknytningsteori og det menneskelige behov for at tilhøre en flok og blive set, hørt og accepteret for den, vi er. Vi kigger på, om der kan være en sammen-hæng mellem vores tilknytnings-strategi og vores forhold til mad, krop & træning.
Hvis det er tilfældet, hvordan viser det sig så i vores liv? Du bliver introduceret til begrebet attachment vs. authenticity, et kernebegreb i den traume-informerede terapi. Vi taler også om, hvordan vores tilknytning kan være udfordret, hvis vi er sensitive.
Modul 9
Kroppen som en container for din transformationsproces
Vi arbejder videre med kroppen som en container for vores liv og dykker denne gang ned i, hvordan kroppen kan blive en container - og en stærk allieret - i vores process med at transformere vores forhold til mad, krop & træning. Du bliver introduceret til teknikker og får viden om kost og træning, der kan hjælpe dig med at stabilisere dit blodsukker såvel som din krop, psyke og dit nervesystem så din container er stærk og 'rustet' til at holde rum for dit liv og din transformationsproces.
Praksis
Nær dig selv med
Yin Yoga
På denne time bliver du guidet ind i en serie af blide stræk, der både nærer og understøtter krop og sind - og som kan hjælpe dig med at slippe tankerne og læne dig dybere ind i det, du sanser og mærker på et kropsligt plan. I det stadie kan vi - via strækkene - tilgå et dyb meditativ tilstand, der er forankret i kroppen og som kan gen-forbinde os til vores intuition og en dybere form for selv. Yin Yoga er samtidig en praksis, der kan lære os, at der ikke er nogen bestemt måde, vi eller vores krop, skal se ud på.
Modul 13
Den Velnærede Kvinde
Hvem er hun, og hvad længes hun efter?
På dette modul vil vi sammen undersøge, hvad det vil sige at være en velnæret kvinde. Hvem er hun? Hvad sanser og mærker vi i hendes nærvær? Og hvordan ved vi, at hun er velnæret? Vi vil naturligvis have hvert vores perspektiv på, hvad det vil sige at være velnæret som kvinde, ligesom der ikke er noget endegyldigt svar på, hvem hun er, eller hvordan hun ser ud.
Men i en tid, hvor så mange kvinder mistrives, må vi stå sammen og hjælpe hinanden med at sætte ord på, hvad der skal til, for at vi føler os velnærede
Modul 2
Kan det at sanse og mærke meget være en styrke og gave?
Vores nervesystem scanner hele tiden vores miljø for at kortlægge, om vores omgivelser er trygge eller udgør en trussel. Vores nervesystem kommuni-
kerer efterfølgende den viden til os via kropslige sansninger og følelser. Hvis ikke vi har lært at afkode alt det, vores system forsøger at kommunikere, kan den information overvælde os og føles som en trussel. Det gælder særligt, hvis vi er sensitive. Men det behøver ikke være sådan! At sanse og mærke meget kan blive en styrke og gave!
Modul 4
Når mad og træning er den måde, du selv-regulerer på
Vi arbejder videre med nervesystemsteori og de tendenser, der præger problemstillinger relateret til
mad, krop & træning. Vi kigger også på, hvordan specifikke madvarer og træningsmetoder kan være en måde, vi ubevidst har forsøgt at op- og nedregulere vores nervesystem på - altsammen i et forsøg på at finde indre tryghed og ro. Du lærer, hvordan du kan stabilisere dit system, før du spiser/træner og hvordan du kan tracke satiation - en fornemmelse mange har mistet forbindelsen til.
Modul 6
Det undertrykte feminine og den indre tyran
I dag kigger vi nærmere på hhv. det arketypiske feminine og maskuline såvel som de principper og værdier, de hver især repræsenterer. Vi dykker ned i fortællingen om det undertrykte feminine og undersøger, hvordan undertrykkelsen af de feminine kvaliteter og objektiseringen af kvinde-kroppen har påvirket dig og dine over-bevisninger omkring dig selv og din krop. Du lærer også om den indre tyran, en arketype, der kan undertrykke os indefra.
Praksis
Sacred Rage
Forløs din sorg og vrede
Vi gennemgår en somatisk proces, der kan bringe os i kontakt med og forløse dybereliggende sorg og undertrykt vrede, der ikke tidligere har føltes trygt at udtrykke eller give slip på. Vi vil bevæge os ind og ud af disse dybere følelseslag i bølger og ved at op- og ned-regulere vores nervesystem, så vi på den måde hele tiden sikrer at vi er indenfor vores kapacitets-niveau. Processen vil hjælpe dig med at lære at 'holde' sorg og vrede - uden frygten for, at vi vreden tager over eller sorgens dybde, opsluger dig.
Workshop
Mad & Krop som komplekser
På denne to-timers workshop bliver du introduceret til en række dybde-
psykologiske (Jungianske)
kernebegreber, der vil give dig helt nye perspektiver på dit forhold til mad, krop & træning. Du vil bl.a. få viden om, hvad det er, der psykologisk sker med os i det øjeblik, at lysten, trangen eller behovet for at gøre dén der ting, opstår. At lære om komplekser vil samtidig indføre dig viden, der én gang for alle vil vise dig, at der er muligt at transformere denne type problemstillinger og skabe et liv, hvor de ikke tager over.
Modul 11
Feminin spiritualitet og transformation
Kvinders spirituelle praksis har historisk centreret sig om vores cyklus, og det at udvide vores kapacitet til at sanse, mærke og være tilstede i kroppen.
Som kvinder gennemgår vi desuden en række transformationsprocesser i livet, der er biologiske betinget; Starten på vores cyklus og overgangen fra pige til kvinde; det store skifte forbundet med overgangsalderen såvel som den forandring, vi gennemgår, hvis vi vælger at få børn. 3 processer, vi kan se som hver deres initiering.
Integrations Workshop
En ny fortælling om
dit forhold til mad, krop & træning
Vi arbejder med storytelling; eventyr, arketyper og de roller, vi har indtaget i livet. Hvilken fortælling har du været fanget i, og hvilken rolle(r) har du indtaget - måske helt uden at vide det? Hvad har du lært af forløbet, og hvordan skal din fortælling se ud herfra? Hvad skal din fortælling om mad, krop og træning være? Hvad har du brug for, for at være velnæret som kvinde? Og hvordan kan du - med den viden du har nu - begynde at skabe et liv, som du føler, at du hører hjemme i?
Forløbet er for dig, hvis..
Du skal gerne kunne sige ja til 7 ud af disse 10 statements
-
Du er et sted, hvor det er gået op for dig, at dit forhold til mad, krop & træning hverken handler om mad, krop eller træning, men at det er en coping-strategi, du har udviklet som en respons på livsomstændigheder.
-
Du er åben overfor at kigge 'bagom' det, du gør - eller ikke gør - med mad, krop & træning og villig til at lære, hvad adfærden gør for dig, og hvilken funktion den har i dit liv.
-
Du har følelsesmæssig kapacitet til at tage ny viden ind, og er nysgerrig på at arbejde med dig selv og dit forhold til mad og din krop på et dybere plan.
-
Du er villig til at commite dig til en transformationsproces, der kræver, at du arbejder med de redskaber og den viden, du bliver præsenteret for i forløbet - udover den tid, vi er sammen online.
-
Fortællingerne omkring spiseforstyrrelser, forstyrret spisning og spisevægring, som du er blevet præsenteret for i medierne og det offentlige behandlingssystem har aldrig rigtig vækket genklang for dig.
-
Du er åben overfor en ny fortælling omkring problemstillinger relateret til mad, krop & træning, der adskiller sig fra disse narrativer.
-
Du er nysgerrig på en læringsbaseret tilgang, der inviterer dig til at se din adfærd og livssituation som en mulighed for at lære noget nyt omkring dig selv - som menneske og som kvinde.
-
Du er klar til at give slip på din adfærd såvel som fortællingen om, at der er noget galt med dig.
-
Du har aldrig forstået det, du gør - eller ikke gør - med mad, krop og træning. Det har aldrig givet mening for dig.
-
Du har mulighed for at være med live de fleste undervisningsgange.
Sådan får du nemlig mest ud af forløbet.
Disclaimer
Læs dette afsnit,
inden du tilmelder dig
Forløbet henvender sig til kvinder +23 år, der oplever at være negativt påvirket af deres forhold til mad, krop & træning
Det er min erfaring, at denne type problemstillinger er langt mere udbredte, end statistikkerne viser, ligesom det er et fænomen, der påvirker kvinder i alle aldre
- og ikke kun unge kvinder, som medierne har en tendens til at fremstille det.
Det er én af flere årsager til, at jeg ikke anvender begreber som spiseforstyrrelser, forstyrret spisning og spisevægring, når jeg taler om denne type problemstillinger.
Jeg finder stigmatiseringen og labelingen unødvendig eftersom vi som samfund er nået til et sted, hvor denne type problemstillinger snarere er reglen end undtagelsen.
Det er blevet normalt, at vi som kvinder - i en kortere eller længere periode af vores liv - oplever at være negativt påvirket af vores forhold til mad, krop & træning i en sådan grad, at det påvirker vores livskvalitet.
Forløbet hverken kan eller bør stå i stedet for individuel
terapeutisk støtte og/eller behandling
Er du en af de tusindvis af danskere, der er i behandling for problemstillinger relateret til mad, krop & træning i det offentlige eller ved en privatpraktiserende psykolog eller psykiater, vil jeg gerne inviteret dig til at booke en gratis forsamtale, inden du tilmelder dig forløbet, så vi sammen kan sikre os, at forløbet kan fungere som et supplement til din øvrige behandling.
Er du stadig i tvivl, om forløbet er det rette for dig?
Så er det ganske gratis og helt uforpligtende at booke en gratis forsamtale.
Samtalen er din mulighed for at møde mig og få afklaret, om dette forløb kan hjælpe dig. Hvis det viser sig, at forløbet ikke er det rette match for dig, vil jeg altid gøre mit bedste for at guide dig videre, så du kan få den hjælp, du har brug for.
Du er også altid velkommen til at kontakte mig på mail.
Mit største ønske er, at flere kvinder lærer, at det er muligt at transformere deres adfærd og skabe et liv, som de føler, de hører hjemme i
Den er god nok - det er noget, du kan lære
Det er mit liv et godt eksempel på
Mit navn er Mathilde, og jeg har brugt de seneste 12 år af mit liv på at studere og undersøge de mekanismer og temaer, der gemmer sig nedenunder overfladen på kvinders forhold til mad, krop & træning. Først som journalist og researcher og siden 2018 også som Mentor, Underviser & Gruppefacilitator.
Min nysgerrighed på at forstå problemstillinger relateret til mad, krop & træning har dybe rødder i min egen fortælling. En fortælling, der både involverer restriktiv spisning og overspisning såvel som opkastninger og perioder med ekstremt fokus på træning, faste og at spise 'rent'.
Det var indtil en september-dag i for 12 år siden, hvor jeg fik at vide, at jeg ikke nogensinde skulle forvente at blive 'rask'.
En erkendelse, der fik mig til at indse, at det danske sundhedssystem ikke kunne hjælpe mig, og som efterfølgende sendte vibrationer ud i alle afkroge af mit liv Den oplevelse kan du læse mere om her.
Jeg er i dag et sted, hvor mit forhold til mad, krop & træning er baseret på næring og egen-omsorg, og hvor jeg har lært at elske min kvindelig form og alt det, min krop og jeg kan
- sammen.
Jeg oplever også at have naturligt adgang til at geare ned, mærke indre ro og relationel tryghed - noget jeg har haft svært ved at tilgå igennem en stor del af mit liv.
Når jeg ser tilbage på de12 år, der er gået, er der ingen tvivl om, at det er min journalistiske baggrund, der endte med at 'redde mig'. For det er udelukkende via min egenhændige research, at jeg fandt den viden - og kom på sporet af de internationale eksperter - der tilsammen har medført, at jeg lykkedes med at finde en anden vej, transformere min adfærd og skabe et liv, som jeg føler, at jeg hører hjemme i.
Man kan med andre ord godt sige,
at jeg har haft et komplekst forhold
til mad, krop & træning
Jeg lever samtidig ikke længere med et nervesystem præget af Fawn, Frys og Flugt, ligesom jeg har lært at tilgå mit fokus, drive og mine grænser,
når jeg har brug for det.
Det er den viden og de redskaber,
du bliver indviet i på dette onlineforløb.
MØD DIN UNDERVISER
Mathilde Friis-Andersen er trænet og uddannet i traume-informeret og compassion-fokuseret psykoterapi ved
Dr. Gabor Maté og har efterfølgende videreuddannet sig i kvinders nervesystem ved Kimberly Ann Johnson og dybdepsykologiske tilgange til at arbejde med kvinders forhold til mad, krop & træning ved bl.a. Dr. Anita Johnston & Jane Clapp. Du finder en udførlig liste over hendes
uddannelser og certificeringer her.
Mathilde har arbejdet med kvinder siden 2019, og har grundet sine internationale uddannelser holdt rum for kvinder fra vidt forskellige nationaliteter og baggrunde. Det har givet hende en bred forståelse for de underliggende mekanismer, nervesystems-tendenser, bias og livsomstændigheder, der medfører, at kvinder har større risiko for at udvikle denne type problemstillinger.
Udover at undervise og arbejde med kvinder 1:1, har Mathilde flere års erfaring med at facilitere et gruppeterapeutisk rum for kvindelige kollegaer, der ligesom hende selv, har levet med et komplekst forhold til mad, krop & træning.
Mathildes tilgang er læringsbaseret og fokuserer på at udvide din kapacitet til at tage det gode i livet ind, samtidig med at du søger at transformere, un-shame og skabe mening ud af det, der er svært. At skabe samklang mellem krop, psyke og en dybere form for Selv har ligeledes en høj prioritet fra Mathildes terapeutiske ståsted.
Du kan læse mere om Mathilde og hendes baggrund her.
"Mathilde har en dyb forståelse for problemstillinger relateret til mad, krop & træning og de komplekse følelser og relationelle konsekvenser, de medfører. Hun har hjulpet mig i at udforske mit forhold til mad og den næring, jeg har brug for, og hun har guidet mig i dybere kontakt med det feminine og med mig selv.
Mathilde har været en konstant kilde til ro, klarhed, medfølelse og støtte. Hun har virkelig været med mig på min rejse og delt min smerte og fejret glæden. Jeg kan ikke anbefale hende nok."
Du finder alle detaljerne nedenfor
Introduktionspris
3300,-
Introduktionsprisen gælder til og med onsdag d. 16. oktober 2024.
Derefter stiger prisen til 3900,-
Du kan vælge at betale beløbet i op til tre rater - uden at det koster ekstra.
Bemærk, at der er et begrænset antal pladser.
Jeg tilbyder tre pladser til reduceret pris til kvinder, der er økonomisk udfordret. Kontakt mig for info.
Det får du
13 Moduler
Undervisningen foregår live og ligger på tirsdage kl. 19:30 - 21:00
Jeg bliver på Zoom i 30 min extra efter hvert modul til Q & A
Vi mødes første gang tirsdag d. 5. november og sidste gang tirsdag d. 11. februar.
Der er ingen undervisning tirsdag d. 24. og 31. december.
4 Workshops
Lær at navigere i dit nervesystem - en introduktion / Lørdag d. 24. nov kl. 13 - 16
Mærk dine grænser og dit indre nej / Lørdag d. 14. dec kl. 13 - 15
Mad & Krop som komplekser / Lørdag d. 18. jan kl. 13 - 15
En ny fortælling om dit forhold til mad, krop & træning / Lørdag d. 15. jan kl. 13 - 15
4 Praksisser
Embodiment Meditation / Torsdag d. 7. nov kl. 19.30 - 20.30
Somatisk Bevægelse / Torsdag d. 28. nov kl. 19.30 - 20.30
Sacred Rage / Torsdag d. 19. dec kl. 19.30 - 20.30
Yin Yoga / Torsdag d. 23. jan kl. 19.30 - 21.00
Du får desuden
Self-Inquiry Journal
Adgang til en lukket støttegruppe
Valgfrie check-ins med en studiemakker
Valgfrit Vintersolhvervs Ritual lørdag d. 21. dec kl. 13.00 - 14.00
Adgang til optagelserne i 6 måneder efter forløbets afslutning
Ønsker du 1:1 støtte som supplement til forløbet?
1 : 1 Mini Mentoringforløb
Et tilbud til dig, der ønsker 1:1 terapeutisk støtte som et supplement til dette onlineforløb.
1:1 Mini Mentoring består af 6 sessioner fordelt over de 13 uger, onlineforløbet varer. Du får desuden adgang til øvelser, sparring og samregulering imellem sessionerne.