top of page

Undervisning ved Enok Naturklinik

Jeg underviser ugentlige hold i Yin Yoga, Embodiment Meditation & Somatisk Bevægelse ved Enok Naturklinik i Højbjerg udenfor Aarhus. Klinikken tilbyder gratis parkering lige udenfor døren. 

 

Holdene er åbne for alle og kræver ingen forudgående kendskab til yoga, meditation eller bevægelse, men henvender sig særligt til dig, der ønsker at komme i dybere kontakt med dig selv på et kropsligt og følelsesmæssigt plan.

Undervisningen varer altid 90 min og der er højst 8 deltagere per hold.

 

Du finder holdtider, tilmelder dig og betaler via mit online bookingsystem

Pris pr. gang 150,- DKK

Klippekort med 6 klip 750,- DKK (1 klip gratis)

Klippekort med 13 klip 1500,- DKK (3 klip gratis)
 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din booking.

Holdoversigt 

Jeg tilbyder små hold med max 8 deltagere og et særligt fokus på nærvær, omsorg og embodiment.
Med min terapeutiske forankring er det min intention at skabe et rum, hvor der plads til alt det, du kommer med.

Yin Yoga

Yin Yoga er kendt som en stille og blid praksis, der består af liggende og siddende stræk af 3-7 mins varighed. Der er tale om en praksis, der kan hjælpe dig med at forløse fysiske spændinger på en nænsom måde, og som på et dybere og mere terapeutiske plan kan gen-forbinde dig til din krop, følelser, sansninger og ikke mindst din intuition og dybere fornemmelse for dig selv. 

Onsdage kl. 17.00 - 18.30

Fredage kl. 9.00 - 10.30

Embodiment Meditation

Jeg underviser i en kropsbaseret tilgang til meditation, der kan hjælpe dig med at forløse spændinger, stagnation og blokeringer i kroppen. Vi starter hver time med nogle minutters somatisk bevægelse, så eventuel stress og tankermylder kan blive bevæget og nervesystemet kan finde ro, inden vi finder ind i vores siddende stilling. Herfra vil vi arbejde med vejrtrækningsøvelser, fokuseringsteknikker og visualiseringer i kortere intervaller med pauser imellem. Vi slutter timen med en liggende afspænding og blid musik som en hjælp til at integrere din praksis.


Mandage kl. 18.30 - 20.00

Fredage kl. 10.45 - 12.15

Somatisk Bevægelse

Somatisk Bevægelse er for dig, der længes efter at komme i dybere kontakt med din krop og indre sansninger gennem bevægelse. Vi har fokus på at være i kroppen og lytte til vores interne rytmer, instinkter og nervesystems responser, mens vi bevæger os. Vi vil i løbet af timen både arbejde med langsomme, blide bevægelser og skrue op for tempoet med dynamiske øvelser, rytme og shaking - altsammen til groovie vibes, der vil hjælpe dig med at give slip og udtrykke dig frit. Vi afslutter timen med en kort afspænding, så du går fra holdet med en følelse af indre ro og forbundethed. 

Obs! Dette hold er kun for kvinder.
 

Mandage kl. 16.30 - 18.00

Kvinde, Kend
dit Nervesystem

Et 6-ugers undervisningsforløb i Nervesystemsregulering for Kvinder. Forløbet kombinerer teoretisk viden om nervesystemet (Polyvagal Teori) med praktiske øvelser, som du nemt kan implementere i din hverdag. Målet er, at du i løbet af de 6 uger forstår dine egne reaktionsmønstre og lærer, hvordan du kan regulere dit nervesystem og vende tilbage til nuet - altsammen ved at tracke dit system indefra. Forløbet har desuden fokus på, hvordan kvinders nervesystem adskiller sig fra mænds - og hvorfor det er vigtig viden for dig som kvinde. 


Vi starter onsdag d. 14. august kl. 19.30

IMG_2486_edited.jpg
IMG_2297_edited.jpg
IMG_2284.jpeg

Sådan finder du frem til Enok Naturklinik

Enok Naturklinik ligger i Skådecentret med gratis parkering lige udenfor døren.
Du finder indgangsdøren til højre for Pure Gyms lokaler. 

Bus nr. 6A, 16 og 100 holder i 3-5 mins gåafstand. 

Enok Naturklinik

Stenvej 21D, 1. sal

8270 Højbjerg

bottom of page